Mijn favorieten

Wonen in Nijmegen.... is wonen met plezier

Nijmegen met zijn rijke historie, grote diversiteit in landschappen en bruisende activiteiten is voor veel mensen de ideale plek om te wonen. U denkt aan een huis kopen in Nijmegen? Met een ruim aanbod in één gezinswoningen, appartementen, twee onder 1 kap huizen en jaren dertig woningen kan ik u zeker van dienst zijn. Vindt u niet wat u zoekt? Vertel mij waar u van droomt en ik ga actief voor u op zoek naar het perfecte huis.


Gezien het huidige nijmeegse woningaanbod....

Waarom zou ik met een aankoopmakelaar in zee gaan, dat valt toch allemaal zélf wel te regelen?
Geen twijfel over mogelijk. De huizenmarkt zit ook in Nijmegen dusdanig vast dat de koopwoning waar u naar op zoek bent voor een prikkie te koop lijkt te zijn. Lijkt.... Er zitten echter nog wel een aantal haken en ogen aan het aankoopproces waar ik u toch opmerkzaam op wil maken:
  • Veel (mooie) woningen zitten nog altijd in de stille verkoop
  • Er zijn zoveel huizen in Nijmegen, maar vooral ook in haar directe omgeving te koop dat het voor u als buitenstaander moeilijk is om alle mogelijkheden helder voor ogen te hebben
  • Het biedproces kan ten nadele voor u uitpakken als u alleen staat tegenover een kundige verkoopmakelaar en de verkopers van uw droomwoning
  • Het zakelijk gedeelte tot en met de overdracht vergt nogal wat kennis
  • Als u uw huidige woning ook moet verkopen heeft een combinatie aan- en verkoop duidelijke voordelen

Als aankoopmakelaar kan ik u behoeden voor kostbare vergissingen

De huizenmarkt is nog niet zo transparant als dat we zouden willen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste woning voor de juiste prijs koopt is het van belang dat u het hoofd vooral koel houdt. Dat is niet eenvoudig. Zeker niet als u getweeën of als gezin op zoek gaat naar een huis. Ik kan u helpen alles in goede banen te leiden. Met u, uw gezinsleden, maar vooral ook met de verkopende partij en hun makelaar.

Maak vandaag nog een afspraak. Dan laat ik u zien waar de kansen en de valkuilen zitten in het aankoopproces.