Mijn favorieten

Advies nieuwbouw

In de ruim 25 jaar dat ik als makelaar / taxateur werkzaam ben weet ik hoe de woningmarkt in Nijmegen zich beweegt. Op basis van de opgedane ervaring adviseer ik projectontwikkelaars, grondeigenaren en gemeenten over hun bouwplannen. Mijn eigen ervaring komt het best tot zijn recht in de marktanalytische fase van het planontwerp. Voor bouwkundig advies kan ik bogen op de expertise van de mensen met wie ik samenwerk. Op bouwfysisch vlak moet u denken aan:

  • De oplevering van nieuwbouw
  • De begeleiding bij nieuw- of verbouw
  • Energieprestatieberekingen
  • Geluidsmetingen
  • Brandveiligheid


Advies bestaande bouw

Bij de aankoop van een bestaande woning is vooral de bouwkundige staat van het huis een heel belangrijk punt. U wilt er zeker van zijn dat het huis in goede staat verkeerd. Dat u in ieder geval niet voor verrassingen komt te staan. Een gedegen taxatie van de woning kan een hoop problemen voorkomen.
Heeft u ná de aankoop plannen om aanpassingen aan uw woning te verrichten? Ook dan kunt u bij mij terecht. Met de samenwerkingsverbanden die ik ben aangegaan met interieurarchitecten en bouwondernemingen kunt u er zeker van zijn dat u de juiste vakman voor de klus binnenhaalt.

Makelaar met aandacht en inzicht

Dat hoor ik vaak terug van mijn klanten en daar ben ik best trots op. Ik kijk verder en sta u met raad en daad terzijde. Op mijn eigen vakgebied, maar via mijn uitgebreide netwerk ook op vakgebieden verwant aan de woningmarkt. Ik vertel u in een persoonlijk gesprek graag meer over het complete dienstenpakket dat ik aanbied.