Mijn favorieten

Wat is mijn woning waard?

Dat is de eerste vraag die mij wordt gesteld als mensen hun huis te koop hebben staan. Een heel essentiële vraag natuurlijk waar niet zo 1-2-3 een antwoord op te geven is. Een goede waardebepaling van de woning luistert nauw. De staat van het huis is daar een onderdeel van, maar zeker ook de vraagprijzen en met name de locatie van soortgelijke huizen.

Als makelaar in Nijmegen ken ik de markt

Doordat ik mij volledig richt op de aan- en verkoop van huizen en appartementen in Nijmegen ken ik de Nijmeegse huizenmarkt als geen ander. Ik weet welke huizen te koop staan en tegen welke prijs. De juiste prijs voor de juiste woning blijkt altijd weer de doorslaggevende factor te zijn bij een vlotte verkoop van om het even welke woning.

Een breed geaccepteerd taxatierapport tegen een heel redelijke prijs

Een taxatierapport is alleen noodzakelijk bij het aanvragen van een hypotheek of andere juridische zaken waar expliciet om een taxatie wordt gevraagd. In alle andere gevallen volstaat een waardebepaling van de woning.

De tarieven voor beide diensten zijn zeker concurrerend te noemen. Maar belangrijker dan dat mijn diensten de beste prijs hebben, is dat uw woning goed geprijsd is. Bij de aankoop, maar zeker ook bij de verkoop van uw woning. De juiste prijs is belangrijk, voor geldverstrekkers, de NHG, maar vooral voor u.

Wilt u dat ik ook voor uw huis de waarde bepaal? Ik kom op het tijdstip dat het u schikt graag bij u langs voor een adviserend gesprek.

Dat klinkt als een open deur, maar pas sinds ik als zelfstandig makelaar werk, kan ik mijn werktijden echt aanpassen aan de wensen van de klant. Voorheen, als makelaar binnen een groot makelaarskantoor bleek dat vaak niet mogelijk.