Mijn favorieten

Uw huis verkopen: met of zonder makelaar?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis zélf te verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar. Grootste struikelblok bij het inhuren van een verkoopexpert zijn de courtagekosten. Geld dat, op het eerste gezicht, inderdaad snel bespaard kan worden. Maar neemt u in uw overweging ook eens mee dat ik, als kenner van de specifieke Nijmeegse huizenmarkt

  • uw woning waarschijnlijk eerder verkocht krijg
  • de maximaal haalbare prijs kan realiseren
  • een getraind onderhandelaar ben
  • alleen met serieuze gegadigden een bezichtiging kom doen
  • ook advies geef over bijkomstige financiële en (steden)bouwkundige zaken
Vanzelfsprekend raad ik u aan een makelaar in de hand te nemen bij de verkoop van uw woning. Overweegt u echter om uw woning zélf te verkopen, maak dan toch eens een afspraak. Dat kost u slechts een uur van uw tijd. In dat uur zal ik u enkele tips geven, zodat u in ieder geval goed beslagen ten ijs zult komen bij de eerste onderhandelingen met potentiële kopers.


Verkopen zonder risico: no cure / no pay

No cure/no pay, ik ben niet de enige makelaar die het aanbiedt. Wél de enige die ook werkelijk geen kosten in rekening brengt als er geen resultaat is geboekt: dat is gegarandeerd!
Hoe ik dit kan aanbieden? Simpelweg omdat ik op basis van mijn jarenlange ervaring, opleiding en kennis van zaken ervan overtuigd ben dat ik de deal wél voor u kan sluiten.
Komen we inderdaad tot de verkoop van uw woning dan heeft u mijn vergoeding allang terugverdiend. Ten eerste door mijn alleszins redelijke tarieven. Daarnaast doordat ik tijdens het gehele verkoopproces al op veel bijkomende kosten voor u bespaard heb.
Kom vrijblijvend eens met mij hierover praten. Dan laat ik u zien dat u met de diensten van deze Nijmeegse makelaar wel degelijk de beste deal krijgt.